Cashback и Shopping Points во Contiki

  • 2% + 1 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 100 EUR.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Contiki

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Contiki

Most companies have taglines, slogans and jingles. At Contiki, we have a way of life. It’s called #NOREGRETS.As the original travel company for the young, wild and free, we’ve perfected the art of travel for 18-35 year old’s. 300 trips spanning 6 continents, with the best team in the business, more included experiences, and your transportation is just the start of what you get with us. We also offer more flexibility through 8 ways to travel, 5 ways to stay and endless free time and options. Because we know you only get one life, one shot. So you better make it count.

ID на Трговски Партнер
369000052

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Contiki?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.