Cashback и Shopping Points во AVG Technologies

  • 2% + 1 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 100 EUR.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во AVG Technologies

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За AVG Technologies

Devices, data, people... They're all connected. The Internet has made the jump from our computers, tablets, and phones into our cars, door locks, and even the things we wear.All of this needs protecting now more than ever. That's why we work hard to provide security software and services for families and businesses alike.

We are a security pioneer, offering a wide range of protection, performance and privacy solutions for consumers and businesses.  We are now a part of the Avast family of world leading digital security products, dedicated to keeping people around the world safe.

 

ID на Трговски Партнер
369000048

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AVG Technologies?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.