Cashback и Shopping Points во Apress

  • 6% + 4
    Double Cashback
    Сега 6% наместо 3% Cashback
    (Валиден од 26.11.2021 до 29.11.2021)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 100 EUR.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Apress

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Apress

Apress, a Springer Nature company, is a publisher dedicated to meeting the information needs of developers, IT professionals, and tech communities worldwide.

Our high-quality, practical content helps technology professionals at all levels increase the skills they need to advance in their day-to-day work. Key topics on our list of over 2,500 titles include big data, databases, open source, web development, Java, Python, Apple & Swift, and of course there is Apress’ well-known line of Microsoft and .NET titles.

Apress customers have the option to purchase our print or eBooks on a title-by-title basis or to subscribe to all Apress content via our subscription product Apress Access.

Apress has editorial staff in the US, the UK, and in Pune, India. Our authors are spread out all over the world.

ID на Трговски Партнер
369000045

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apress?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.