Cashback и Shopping Points во Hotels.com

  • 1% + 1 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 100 EUR.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Hotels.com

За употребата на Cashback Helper:
Поради маркетинг и технички причини во името на Трговскиот Партнер, Hotels.com нема да биде означен како Трговски Партнер на Cashback World во резултатите од пребарување на Google и Bing, ниту пак ќе добиете известување за Cashback на интернет страницата. За да го активирате Вашиот Cashback, Ве молиме посетете ја нивната почетна страница преку интернет страницата на Cashback World.

Cashback нема да добиете при користење на каков било код на ваучер.

Бидете известени дека кај овој Трговски Партнер ќе можете да поднесете жалба за нерегистрирано купување до 14 дена од датумот на нарачката.

Бидете известени дека овој Трговски Партнер не дава членски предости за групни букирања и посебни пакети.

Важно: Трансакциите кај овој Трговски Партнер ќе бидат потврдени по Вашиот престој во хотелот. Во некои случаи, потврдата на вашата резервација и исплатата на членските предности кои резултираат од неа можат да бидат реализирани и до 365 дена од времето на резервација. Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Hotels.com

Hotels.com is a leading online accommodation booking website with properties ranging from international chains and all-inclusive resorts to local favorites and bed & breakfasts, together with all the information needed to book the perfect stay. Special apps for mobile phones and tablets can also be downloaded enabling customers to book on the go with access to 20,000 last minute deals.

ID на Трговски Партнер
369000036

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Hotels.com?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.