Cashback и Shopping Points во Best Western

  • 1% + 1 по 150 USD Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Best Western

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Best Western

Best Western е семејство од сопственици на хотели, чија одлика е гостопримство на високо професионално ниво по целиот свет преку корпоративни бироа, центри за резервација, индивидуални хотели и сите тие се стремат да ви достават неверојатно задоволство и квалитетна услуга.

 

ID на Трговски Партнер
369000021

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Best Western?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.