Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 по 150 USD Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  369000007

Услови


КајВажна информација: за резервација на хотели, за кои плаќањето се извршува на место, не може да се користат поволностите на Лајонес. Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

Опис

Otel.com –Најдобриот избор за резервација на хотели

Со постојано зголемување на 95,000 хотели во повеќе од 11,000 дестинации во 178 земји, Otel.com је превзема тешката задача да ги пронајдете најдобрите хотели за бизнис или лично патување.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Otel.com?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.