Café & Bar | Pravda

Cashback & Shopping Points

  • 3,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

We bring you positive vibes, jamming music & great times.


We welcome you all for amazing drinks and coffee


Leninova 38, Skopje

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Café & Bar | Pravda?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.