Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Четврток, Недела 12:00 - 00:00
  Петок - Сабота 12:00 - 01:00
 • Локалниот сервис за испорака

 • Контакт
  mob: +389 71 348 388
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36303912

Опис

Најдобрата италијанска пица

Во срцето на Градот Скопје


Пици од сексков избор


Бесплатна достава


Вкусете ја најдобрата пица во Градот

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Tutto Pizza?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.