Cashback & Shopping Points

 • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 2% Cashback Валиден од 01.6.2023 до 18.6.2023
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Контакт
  АВТО КАРОСЕРИСКИ И ЛАКЕРСКИ УСЛУГИ
  КОНТАКТ: ТОНИ 078-753-626
  ТИМЧО 078-751-102
  АУТОМЕХАНИКА, АУТОЕЛЕКТРИКА, ДИЈАГНОСТИКА, ПОЛНЕЊЕ КЛИМИ ВУЛКАНИЗЕР
  КОНТАКТ: СЕРАФИМ 070-314-507
 • ID на Трговски Партнер
  36303495

Опис


Компанијата АВТОЛАКЕР ТОНИ опстојува на пазарот повеќе од 30 години со авто лимарски и лакерски услуги. Нашите услуги се проширени со комплетен сервис за вашето возило.
Ние нудиме:


 1. Автокаросериски и Автолакерски услуги
 2. Аутомеханичарски услуги
 3. Автоелектрика и дијагностика
 4. Полнење клими на возила
 5. Вулканизерски и др услуги


Ве очекуваме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AVTO SERVIS TONI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.