Drustvo za gradeznistvo i trgovija - GRAMADA Berovo

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

        Д.Г.Т ГРАМАДА ДООЕЛ-Берово е компанија која од 2006 година се занимава со градежништво и успешно ги изведува сите градежни работи повеќе од 13 години.
     Ги поседуваме сите лиценци поврзани со нашата дејност и располагаме со високо стручен и професионален кадар од областа на изведбата на градежни објекти.
     Исто така располагаме и со најсовремена градежна механизација опрема и машини што резултира со навремено, професионално, брзо и што е најважно квалитетно извршување на сите работи.
    Повелете ве очекуваме

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Drustvo za gradeznistvo i trgovija - GRAMADA Berovo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.