SUPER AUTO KONTROL

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

СУПЕР АУТО КОНТРОЛ СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА се наоѓаме на 5 локации во град Скопје:
1.Бутел
2. Шуто Оризари
3.Визбегово
4.Гази Баба
5. Арачиново
Супер Ауто Контрол технички преглед и центар за возила ви ги нуди следните услуги:
- Регистрација на сите видови возила
- Редовен и вонреден технички преглед за сите видови возила
- Меѓународни возачки доволи
- Полномошно за управување на туѓо моторно возило во странство
- Зелен картон
- Промена на сопственост на возило
- Пробни таблички
- Хомологација
-АТЕСТИ ( Вградени фолии, кука, плин, променет мотор,втиснување идентификациски ознаки на шасија/мотор... )
- М6 ( ПТЕУ - Посебни технички експлоатациони услови )
Корисниците на Cashback word картичките добиваат попуст на услугата технички преглед .

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SUPER AUTO KONTROL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.