Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Услугата за машинско перење теписи во тепих сервисот 4 СЕЗОНИ, вклучува:
- тресење, усисување и четкање на тепихот
- машинско перење и дезинфекција со антибактериски средства
- центрифугирање, плакнење и сушење
- парфимирање, пакување и доставување дома!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од 4 Seasons?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.