Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Жапон кафе бар е најстариот постоечки кафе бар во Скопје. Почна со работа на 10.06.1984 год.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZAPON KAFE BAR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.