Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Кафеаната ,,Идадија” е отворена во 1928 година и опстојува до денес. Кафеаната се наоѓа во старото урбано јадро на Скопје, Дебар Маало – Боемска улица. Кафеаната Идадија 3 е искрена семејна приказна и е препознаена во градот по квалитетна и вкусна храна, добра услуга и пристапни цени. Кујната е традиционална но секако најважна е скарата која се подготвува на дрвен ќумур. Состојките за приготвување на јадењата се избираат многу внимателно. Се приготвуваат фантастични предјадења, јадења по нарачка, долго готвени јадења по стари рецепти со многу љубов. Но, најтипичи се ќебапот, тавче гравче и домашен колбас. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Idadija 3?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.