Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 16.5.2023 до 31.5.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

МИКЕНА нуди широк спектар на познати марки  по ниска цена. Без разлика што барате , кај нас ќе го најдете точно тоа што го барате. Го имаме најдобриот асортиман на конфекциска роба за мажи, жени и деца!
Сите производи во МИКЕНА се со одличен квалитет  – и тоа по достапна цена! Исто така ќе добиете и Cashback и Shopping Points на секое купување. МИКЕНА ја очекува Вашата посета!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MIKENA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.