Centar za edukacija i licen razvoj UVID

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Дали сте подготвени да направите промена во Вашиот живот?
Дали сте задоволни од тоа како живеете?

Дали ги остваривте Вашите важни цели и одлуки?
Ако Ви е потребна помош или поддршка, јавете се во УВИД!   078 246 172
Центарот за едукација и личен развој „УВИД“ работи психотераписки третмани со возрасни во однос на :
- личен раст и развој 
- поддршка при животни одлуки 
- семејни кризи
- брачни кризи
- депресивни состојби
- панични напади
- ниска самодоверба
- опсесивно - компулзивни неврози
- траума
- загуба на блиски, и др.
Исто така, се работи и со деца на слендите проблематики:
- агресивност 
- повлеченост 
- срамежливост 
- несигурност
- недостаток на самодоверба 
- незадоволство од себе 
- нереални очекувања и барања 
- потешкотии во односот со спротивниот пол, 
- неадекватен успех на училиште 
- разни видови на нарушувања во однесувањето и навиките (напади на бес, ноќно мокрење и сл.) 
Со возрасните се работи во индивидуален сетинг или во пар, а со децата се работи во присуство на родител.

Одвојте време за себеси, закажете ја Вашата сеанса на тел.078 - 246 - 172
Центарот „УВИД“ врши и едукација за Гешталт психотерапија. По завршувањето на едукацијата, добивате сертификат од Европската асоцијација за Гешталт терапија, кој е светски признат.
ВЛОЖУВАЊЕТО ВО СЕБЕСИ Е НАЈДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЈА!!!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Centar za edukacija i licen razvoj UVID?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.