Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Услови

На веќе постоечки попуст, нема дополнителни попусти.

Опис


ЕМС тренингот со електро - стимулација, иновативна фитнес технологија која за време на 20 минути се вежба, а електричните контракции се поставени директно на мускулите. Јачината на фреквенција се мести според издржливоста и целта на членот.

Само со 2 х 20 минути неделно вежбање, се заштедува многу време, а се стигнува до посакуваната психофизичка цел. 
Предностите на ЕМС 20 минутниот тренинг:
 • Заштедување време
 • Намалување на мастите
 • Подобрување на кондицијата
 • Зголемување и дефиниција на мускулната маса
 • Подобрување на циркулацијата на крвта
 • Намалување на болките во грбот, рамото и половината
 • Го убрзува метаболизмот и го зајакнува имунитетот
 • Се намалува целулитот и се затегнува кожата
 • Го намалува стресот за подобро психофизичко здравје
 • Се одржува физичката форма
 • Учење на техники за правилно изведување на вежбите и правилно дишење при вежбање…


Персоналниот ЕМС инструктор, вежбите и програмот ги прилагодува според целта на членот и има континуирано следење (со мерки во обем и кг) од сам почеток до постигнување на целта. 
За позитивни резултати, освен ЕМС вежбањето, важна е правилната исхрана. Имаме спремено детокс програма и програма за правилна исхрана која му следува на членот.


Од самото отворање пред 2 години, постојано сме со отворен ум кон најновата фитнес технологија и нејзините бенефити.
ЕМС 20', има за цел да го мотивира членот на вежбање од 20 минутен тренинг, а притоа со стручна помош од инструкторите да се постигне психофизичката цел на членот. На тој начин како општество доаѓаме до поголема едукација и свесност за грижа на сопственото здравје.

Погрижи се за сопственото психофизичко здравје!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од EMS 20 MINUTES ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.