Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3% Cashback Валиден од 06.2.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

НИМАКИ МЕРМЕР-ДООЕЛ постои веќе 23 години.
Нашата главна дејност е сечење, обликување и доработка на камен, односно преработка и монтажа на гранитни и мермерни производи. Располагаме со површина од 10 000м2.
Материјали со кои располагаме:
Мермер:  Тилос, Мармара, Сани, Перла, Силви, Виктори економи, Верде индија, Сивец, Индиан пинк, Раинфорест грин, Реинфорест Браун;
Гранит:- располагаме со 77 врсти на гранит: Блек Галакси, Софт Грин, Г-603( Ваит капа), Тгар Скин, Мапл Ред, Голден Бич, Амарело Росе , Верде Бахија, Зимбабве, Импала Дарк, Јупарана Индија, Мулти колор,итн;
Благодарение на препораките на задоволните клиенти нашиот обем на работа континуирано се зголемува,со што растот и развојот на Компанијата се движи по нагорна линија,а сето тоа допринесува за зголемување на нашиот углед како веќе препознатлива и реномирана фирма од оваа дејност, на нашиве простори.
Една од многуте вредности што не прави доволно конкурентни на пазарот на стоки и услуги е КВАЛИТЕТОТ. Тоа е вредност што ја одржуваме и негуваме од самите почетоци па се до ден денес, и тоа е е она по што сме препознатливи.
Стандардните цени на производите се пак дополнителниот фактор кој придонесува за нашето успешно работење.
Посетете не и ќе се увереите во квалитетот и поволностите што ги нудиме!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од NIMAKI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.