ATLANTIK Liftovi AHTService

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Сервис на лифтови
  • 1% Cashback + 8% Продажба на лифтови
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

АТЛАНТИК ЛИФОТОВИ-АХТ СЕРВИС постои од 2014 год. е Генерален застапник на реномираната фирма од Италија Movilift Italia и Moris Helas од Грција.
Се занимава со продажба и монтажа на лифтови,хидроулични лифтови,Сервис и одржување на лифтови.Продажба на автоплатформи за автомобили и касетно паркирање за објекти.
Застапник на Mara Kete-Грција продажба и монтажа на блиндор врати.
Контакт: 079-388145
Ул.Коста Шахов 14/4
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ATLANTIK Liftovi AHTService?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.