Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3% Cashback Валиден од 16.5.2023 до 31.5.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Што се крие во грнето на мајстор Чомбе ?
Секаков вид на скара, специјалитети под
вршник, пастрмајлии, специјалитети на
ражен и уште многу друго. Посетете не и
откријте и сами каква е таа магија !!!
А ако Ви престои било каква прослава,
Меаната Кај Чомбе е секогаш подготвена
да ве пречека Вас и Вашите гости  во
прекрасна атмосфера !!!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MEANA KAJ CHOMBE / МЕАНА КАЈ ЧОМБЕ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.