Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Фирмата ПАМИСТ 2015 ДООЕЛ (МАРКЕТ ПАМИСТ) врши трговија на големо и мало со прехранбени производи, хемикалии, алкохолни пијалоци, безалкохолни пијалоци, средства за домаќинство.
Долгогодишниот квалитет, задоволни клиенти,патници, туристи и докажани деловни соработници ја создаваат нашата мотивација.
Нашата цел е да прераснеме во еден вид на Cash & Carry продажен центар и да го зголемиме асортиманот со цел да го смениме патувањето и местото на купување за клиентите секогаш да биде по пристапни цени.
The company PAMIST 2015 DOOEL (MARKET PAMIST) performs wholesale and retail trade with food products, chemicals, alcoholic beverages, soft drinks...
Long-standing quality, satisfied customers, travelers, tourists and proven business associates create our motivation.
Our goals is to grow into a kind of Cash & Carry sales center and to increase the range in order to change the travel and the place of purchases so that customers can always be at affordable prices.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Market PAMIST?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.