ITALEX INZENERING

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

“Италекс Инженеринг” e фирма основана во 1991 година од страна на Г-дин Љубомир Чадиев.
Г-дин Чадиев основа компанија која што стана поим за врвен квалитет, креативност и услуга во рамки на италијанската керамика, санитарија и опрема за бањи на македонскиот пазар.
Нашата мисија е секогаш да ги инспирираме другите да најдат нешто уникатно во своето уредување, да им помогнеме своите идеи да станат реалност и да добијат услуга што е исполнета со доверба и сигурност.
Нашата визија е да настојуваме да нудиме на сите потрошувачи високо квалитетни решенија за ентериерно и екстериерно уредување, користејќи ги последните трендови и работејќи на тоа секој клиент да дојде до најдоброто решение за својатa идеја .
“Италекс Инженеринг” е фирма која е ориентирана кон купувачот и нуди услуга на врвно менаџирање на секој клиент и проект врз база на:
стручен тим на архитекти
изработка на идејни решенија за секој проект во 2D и 3D
одлична логистика
менаџирање комплетно на секој проект со надзор и изведба, според индивидуални потреби

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ITALEX INZENERING?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.