Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

TWINSET е основана во Капри (Модена) во 1987. Колекциите, кои првенствено се фокусираат на софистицирани плетени парчиња, се шират со текот на времето за да понудат, преку облека и аксесоари, целосен изгледа за жените и девојките. Денес, безвременскиот и роамнтичен женски вкус на брендот се наога во сите негови линии: од Twinset Milano до новата Actitude Twinset колекција до U&B TWINSET колекцијата за долна облека и костими за капење како и колекциите за девојки.
Компанијата беше преземена од Carlyle Group во јули 2015. Во јули 2015, со цел понатамошно меѓународно ширење на бизнисот, компанијата подлежи под менаџерска реорганизација и капитално реструктурирање, со назначување на Алесандро Вериско како извршен директор. Денес, капиталната структура на TWINSET е во 100% сопственост на Carlyle Group.
Канцелариите на TWINSET сега се на важни локации. Седиштетот и фабриката се во Капри (Модена), во футуристички архитектонски комплекс од 16 илјади метри квадратни. Истовремено, канцелариите и главниот салон се во Милано на Via Maroncelli 14, стратешка градска локација.
Со преставувањето на новото TWINSET MILANO лого, брендот кој е во целосно сопствеништво на приватен капитал на Carlyle ја зајакна својата стратегија за развој со фокус на странски пазари и повторно потврдувајќи го својот италијански идентитет преку линкот со Милано, градот кој е симбол на модата и референтна точка за интернационален стил.
TWINSET на 19.09.2012 го лансираше PLEASEDONTBUY signed by TWINSET, првиот бренд кој разви бизнис со изнајмување во светот на модата, почнувајќи од производство кое е 100% Made in Italy и пристигнувајќи до крајните потрошувачи.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.