Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Аптека ИЛИНДЕН на своите ценети клиенти  им овозможува достап до најдобрите светски производи од многу области во медицината преку секаков вид на Ортопедски помагала, суплементи, медикаменти, додатоци за исхрана, производи за најмалата и детска возраст, медицинска козметика,медицински обувки  и др. Нудејки стручна помош, здравствени совети, совети за употреба и дозирање на медикаментите во континуитет се посветуваме за негување и подобрување на општото здравје на нашите клиенти.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka ILINDEN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.