Coffee Shop Ќоше

Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Четврток 08:00 - 00:00
  Петок 08:00 - 01:00
  Сабота 09:00 - 01:00
 • Локалниот сервис за испорака

 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36303338

Опис

Ќошињата се важен дел од градот. Тие кријат дворче, графит, кафетерија, интересни луѓе, настани. Каде е најновото градско ќоше ако не во кафе Ќоше. Зошто? Еве зошто: 
Во целиот скриен свет во ќошот може да се навлезе со мал напор и подготвеност за изненадувања. На уличката Херој Карпош, веднаш до познатата пицерија Бонџорно и спроти неизбежната зграда во која се сместени државните институции, никна една сосема нова урбана заедница. Се надеваме на уште нови идеи што ќе го украсат овој убав дел од градот. Ќошот на кој се наидува на оваа уличка е она изненадување за кое Ви зборуваме во лицето на надворешноста и внатрешноста на дуќанот за најдобрите кафиња, чаеви, цедни сокови, коктели... ма за се и сешто.
Може да уживате со нашите топло приготвени кафиња на вашето омилено место... 071/746-710

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Coffee Shop Ќоше?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.