Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 10% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Контакт
  ДЕМИЈЕН ДРОЦА +389 78 600-444
  General manager
  АГРИФИНА ПЛУЖНИКОВА-ДРОЦА +389 78 332-633
  Food and baverage manager
  АНАСТАСИЈА ПЛУЖНИКОВА +389 78 332 433
  Sales and marketing manager
 • ID на Трговски Партнер
  36303328

Опис

Ресторан Аликас се наоѓа на Качанички пат 148,позади Алфа ТВ.
За да овозможиме вашата бајка да биде прераскажувана ја создадовме приказната која се вика Аllikas (извор). Затоа што од тука сѐ започнува, затоа што од тука извира вашата љубов, слога… вашата среќа. Затоа што овде го одигра првиот танц со својата сродна душа и зачекори по патеката која се вика брак. Затоа ние сме тука, твојот ден да го направиме бајка и со насмевка да те испратиме на твоето брачно патување…
Алликас е ресторан кој се наоѓа на 5 километри од центарот на градот во пријатна и тивка околина. Се протега на голема зелена површина, каде ресторанскиот дел изнесува 600 м2 и е со капацитет од 250 до 400 гости. На зеленилото е превидено да се прават свадби и прослави под отворено небо, а исто така е организирано одржување на матично на отворено. Ресторанот обезбедува паркинг-места за 100 возила, кој ќе биде под постојан видео-надзор, како и игротека за најмалите гости. Салата за свечености е предвидена за летни и зимски свадби, што значи дека во лето се отвора од сите три страни и има подно ладење, а во зима се затвора од сите три страни со стаклена фасада и има подно греење.
Информации и резервации: 075-226-530 Анастасија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Allikas?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.