Optika FOKUS Berovo

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Одредување на диоптрија, одредување на очен притисок бесконтактен, изработка на очила со диоптрија,заштитини очила за заштита, набавка на контактни леќи (и во боја со диоптрија), раствор за леќи, поправка на очила.  
Постоиме од 2014 година, работиме со реномирани брендови и познати брендови за заштитини стакла за очила и очила за диоптрија како Zen ziro ,Eners, Shake, Avanglion, Ozzy, Aboriginal, Viewoptic. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Optika FOKUS Berovo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.