Avto Skola Bankina

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Авто школа БАНКИНА нуди обука за возачи од Б категорија. По договор и со флексибилни термини за кандидатите.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Avto Skola Bankina?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.