VETERINARNA STANICA Kriva Palanka

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Ветеринарна станица Крива Паланка нуди ветеринарни услуги, лабораторија со лабораториски- клинички испитувања. Овозможено на повеќе локации: Крива Паланка, Ранковце, Трново, с.Жидилово.
Дежурство: Понеделник - сабота 16:00 - 21:00

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VETERINARNA STANICA Kriva Palanka?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.