Restaurant Venice Fontana

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Традиција преточена во највкусната храна. Ќебап, Омлет, Чорби, Гравче тавче, Хамбургер!


Restaurant Venice Fontana
Ул.Борис Трајковски 4а 1000 Скопје
телефен за контакт
02-2700-162
076-254444

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Restaurant Venice Fontana?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.