PZU DERMAN-DENT Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 9% Cashback Deal* Сега 9% наместо 3% Cashback Валиден од 23.3.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Повеќе од 10 години стоматолошката ординација DERMANDENT е посветена и се грижи за оралното здравје на своите пациенти. Филозофијата на нашата работа е секој пациент да добие инструкции за превенција од болестите кои можат да го оштетат забот и ткивата околу забот а доколку овие болести се појават навремена стручна и ефикасна терапија. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU DERMAN-DENT Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.