Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

• Луѓето се нашата најскапоцена вредност
• Нашиот фокус е да обезбедиме задоволството на потрошувачите
• Ние сме фирма адаптибилна на промени
• Нашиот успех е фокусиран на поекономични бизнис резултати
• Одржливиот профит и развој се од суштинско значење за нашиот успех
• Ние сме општествено одговорна компанија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Uranija Star?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.