Cashback & Shopping Points

 • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 20:00
 • Локалниот сервис за испорака

 • Контакт
  mob: +389 78 413 314
  +389 78 419 914
 • ID на Трговски Партнер
  36303299

Опис

Тепих центар БАБИЛОН ги земаат Вашите теписи од Вашиот дом и ги враќаат како од салон!!! Машинско тресење, перење и сушење!!! Проверено најдобри 078-413-314 и 078-419-914. Бесплатна достава низ целиот Тиквешки регион.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BABILON?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.