Law Office Tashkova

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Ако барате да инвестирате во нов бизнис, или да изградите и одржите веќе постоечки бизнис, може да имате полна правна поддршка за вашата компанија, со можност за договори со рамна цена или со фиксна цена. Исто така, за физички лица нудиме разновидност на услуги од областа на граѓанското право, помош во административни постапки, издавање работни дозволи, имотни спорови и парници. Контактирајте нé за да закажете состанок за вашиот случај.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Law Office Tashkova?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.