Cashback & Shopping Points

 • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 02.2.2023 до 31.12.2023
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 07:00 - 21:00
 • Локалниот сервис за испорака

 • Контакт
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36303279

Опис


РЕСТОРАН
Ресторанот Але-Дар ви нуди на располагање две сали. Едната е голема и е со капацитет до 450 гости, а другата е мала и е со капацитет до 30 гости.
Oрганизираме најразлични видови на прослави и свечености, како свадби, крштевки, родендени, матурски, дипломски, како и осмомартовски прослави. 
Але-Дар ресторанот е најдобриот избор за Вашите драгоцени мигови и незаборавни моменти.
Одличен избор за дневна релаксација, како и за вечерни излегувања дополнети со познати гости од естрадата.
Напомена: Попустите и предностите на myWorld не можат да бидат искористени во случај на организирање на прослави и свечености од различен тип.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ALE-DAR Hotel & Restoran?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.