Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Почитувани Членови,
Членските Предности важат за сите производи освен за игрите на среќа.
При секое пазарување, Ве молиме покажете ја Вашата картичка пред да се затвори сметката со цел да ги добиете Вашите Членски Предности.
Ви благодариме на разбирањето.

Опис

ТОП МАРКЕТИ - ОХРИД Се наоѓаме на 8 локации во Охрид и околината.
Нашето долгогодишно искуство го потврдува задоволството на нашите лојални Купувачи.
Освен услугата и прифартливите цени, како најголем адут, нашите маркети се познати по големиот и квалитетен асортиман на производи.
Во сите маркети сакаме да гарантираме исти стандарди на услуги и понуди кои гарантирано водат до поголем успех во работење.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Top Market?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.