Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Located in the centre of the city, on the quay of the river Vardar, Soul Kitchen Bar is a place that provides maximum relaxation of all human senses. The restaurant is a blend of the tradition and the modern in every sense of the word. The lavish interior, with refined walnut wood finish, gives special warmth to the place . Emphasis on the food in the Soul Kitchen Bar is on the Balkan specialties. Our kitchen team has found the perfect balance between the traditional and the modern way of preparing the food. The positive spirit of the employees, transferred to the meals being prepared with lots of love, will make you feel happy and pleased after your visit to Soul Kitchen Bar.
 

Во центарот на градот, на кејот на Вардар се наоѓа Соул Кичен Бар, Ресторан кој овозможува максимално опуштање на сите човекови сетила.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Soul Kitchen Bar Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.