Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

НАУТИЧКА ОПРЕМА
Категории:
Опрема за сидрење и вез
Сигурносна опрема
Опрема за едрилици, тенди, јажиња
Инокс опрема
Опрема за вонбродски мотори
Палубна опрема
Опрема за чистење и одржување на пловилата
Инструменти/електроника
Електро опрема и расвета
Опрема за Водни системи, инсталации, тоалети, кујни
Опрема за наутички приколки
водоотпорен шпер
ПЛОВИЛА
едрилици нови / половни
гумењаци Со рамно дно / Со пластично дно
чамци
бродчиња
глисери
понтони
останати пловила
Вонбродски МОТОРИ
4 тактни вонбродски мотори Нови / Половни
2 тактни вонбродски мотори
ПРИКОЛКИ,
РЕПАРАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ(лепење, полирање, фарбање, опремување)
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kj Divono Ohrid?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.