Cashback & Shopping Points

 • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 00:00 - 23:59
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36303244

Опис

Лас Петрол е приватна компанија за промет со нафтени деривати во Република Македонија која што располага со висококвалитетни горива од типовите
Еуродиезел БС, Еуросупер БС 95, Еуросупер БС 98 и Авто ТНГ.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Las Petrol?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.