Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

  • Работно време
    Понеделник - Недела 00:00 - 23:59
  • Контакт
  • ID на Трговски Партнер
    36303244

Услови


Членските предости важат за целиот асортиман.

Опис

Лас Петрол е приватна компанија за промет со нафтени деривати во Република Македонија која што располага со висококвалитетни горива од типовите
Еуродиезел БС, Еуросупер БС 95, Еуросупер БС 98 и Авто ТНГ.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Las Petrol?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.