Cashback & Shopping Points

  • 5% + 2,5
    Super Cashback
    Сега 5% наместо 2% Cashback (Валиден од 16.06.2020 до 16.06.2021) по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Просветно дело е издавачка куќа формирана во 1945 г. и е лидер на издаваштвото во нашата држава. Компанијата е столб во издавање учебници, лектири и дидактички материјали за основно и средно образование,  литература за деца, едукативни и интерактивни изданија, белетристика, академски книги, училишни списанија како и изданија наменети за предучилишниот воспитно-образовен процес. Располага со 30 книжарници кои покрај книги нудат најголем избор на училишен и канцелариски прибор со врвен квалитет.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Prosvetno Delo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.