NG INZENERING / НЃ ИНЖИНЕРИНГ

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Друштвото за трговија и градежништво НЃ-ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје е регистрирано во октомври 2001 година.
Се занимава со инвестирање, проектирање и изградба на станбено-деловни објекти.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од NG INZENERING / НЃ ИНЖИНЕРИНГ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.