Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови


Членовите на Cashback World ке ги остварат своите предности и поволности само на нафтените деривати,не и на дополнителниот асортиман кои го содржи бензинската пумпа.

Опис

 Бензинската пумпа ДМД ОИЛ ви нуди висококвалитетни горива , бензин 95 и 98 октани и евродизел.Ние сме подготвени нон стоп 24 часа да ги задоволиме Вашите потреби со висококвалитетна услуга,повелете и уверете се.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DMD oil ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.