Kitchen Bar Plaza

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 5 - Ресторани
  • 3% + 4 Понуда на неделата
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Kitchen Bar Plaza е одлично место за опуштање со вкусен оброк и врвно италијанско кафе.

Можете да не посетите на ул. Тошо Даскало бр. 5 (над автосервис Чеде) во областта.

Покажете ја Вашата кешбек картичка и добијте ги вашите предности.

Super cashback важи само за понудата на неделата.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kitchen Bar Plaza?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.