START Demir Kapija

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 1 - Продажба на автомобили
  • 3% + 2,5 Сервис на автомобили
  • 3% + 2,5 Рент-а-кар
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Старт Демир Капија е овластен дилер кој се занимава со продажба и сервисирање на возила од програмата Volkswagen групацијата.


Исто така кај нас може да го добиете Вашето возило на одложено плаќање - лизинг.
24/7 Ви нудиме високо-квалитетена сервисна подршка за Вашите возила.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од START Demir Kapija?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.