Cashback & Shopping Points

  • 1% + 0,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот/баркодот на касата за скенирање!

Дрогериите Cosmo се основани во 2009год и нудат широк асортиман на производи од реномирани брендови на парфеми, шминка и козметика, производи за нега на лице, коса, тело и ексклузивен дизајнерски накит од Шпанија, Италија и Холандија.             

Прва и единствена од таков вид, поточно - водечки центар кој е во функција на убавината, негата и здравиот живот во Македонија.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.