Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 05.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Интерспорт е компанија која има продавници низ 44 земји во светот. Мотото на Интерспорт е Sport to the people – наш заштитен знак.

Во нашата продавница може да најдете брендови како Adidas, Puma, Nike, Reebok, Colmar но и наши брендови како PRO TOUCH, McKINLEY, FIREFLY и ENERGETICS.

Компанијата постои на пазарот повеќе од 20 години.

Во нашите продавници може да најдете секаква опрема за кампување почнувајќи од штрафови за шатори за кампување, вреќи за спиење и професионална опрема опрема за планинарење.

Нашите продавници се поврзани на меѓународно ниво и на тој начин секогаш можеме да ви излеземе во пресрет со сите производи.

Нашата мисија е да го подобриме и олесниме спортувањето за сите затоа секоја година ја подобруваме технологијата за изработка и го доставуваме најдобриот продизвод до нашиот потрошувач.

Сите вработени се спремни да го споделат со вас нивото знаење за секаков вид на опрема како и да ви помогнат да ја одберете најдобрата за вас.
Ве очекуваме!

Sport to the people!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.