Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% На вашата набавка

Опис

Ве молиме прикажете го кодот/баркодот на касата за скенирање!

Ние сме ланец локални маркети во Скопје со докажано најдобрата услуга во градот!

Нашето долгогодишно искуство го потврдува задоволството на нашите лојални Купувачи.

Освен услугата и прифартливите цени, како најголем адут, нашите маркети се познати по големиот и квалитетен асортиман на производи, свежото овошје и зеленчук,
свежо месо и риба, готвени јадења, салати, слатки и пекара.

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА КОМПАНИИ: Директна достава на продуктите со цена од полица!

Работно време:
понеделник - сабота (7.00 - 21.00) и недела (8.00 - 16.00)

 

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.