Synergy Fitness & Spa

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

SYNERGY FITNESS & SPA - Центар опремен со најсовремени апарати и технологија кои ќе Ви овозможат совршен тренинг и загарантирана релаксација.


Фитнес салата е со дневна светлина, пространа, со висина поголема од стандардната, професионална вентилација, опремена со комплетната и најсовремена програма на TECHNOGYM. За Вас се грижат високо квалификувани инструктори и тренери кои ќе Ви помогнат да го постигнете саканиот резултат.
Фитнес сала со површина од 1000 метри квадратни и посебни делови за: 

 • аеробен (кардио) тренинг
 • кружен тренинг
 • за слободни тежини (специјално гумиран под)
 • дел за партер вежби
 • туш кабини
 • тоалети
 • фенови за коса
 • гелови за туширање во кабините
 • 120 сандачиња со клуч кој го добивате на рецепција

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Synergy Fitness & Spa?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.