Cashback & Shopping Points

  • 1% + 0,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD .

Опис

Ве молиме прикажете го кодот/баркодот на касата за скенирање!

Електрометал одржува и во континуитет поставува деловни односи со најголемите производители и трговски компании од земјава, регионот и пошироко.

Благодарејќи на ова, компанијата е посакуван деловен партнер, и како купувач и како продавач. Препознатливи сме како доверлив, експедитивен и сигурен партнер кој се придржува на договорот. Нудиме широк асортиман на производи и полека стануваме компанија која поставува свои норми и стандарди.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.